iBeacon, we zullen nog even moeten wennen

Stel je voor: je loopt een winkel binnen en je krijgt een persoonlijke welkomstboodschap met voor jou relevante kortingscodes. Na het winkelen loop je naar de kassa en betaal je met je telefoon en de app geeft je automatisch je spaarpunten met een bedankje als je de winkel uitloopt. Een naadloze ervaring met relevante informatie wanneer jij erop zit te wachten. Dat is precies wat de iBeacon technologie kan brengen. De manier waarop we met informatie en alles om ons heen omgaan blijft veranderen. De mogelijkheden van de verdere introductie van deze technologie is breed en gaat weer meer data van consumenten verbinden. De vraag blijft hoe de consument daar op gaat reageren, maar de geschiedenis toont aan dat wanneer de consument voldoende voordeel krijgt aangeboden, ze bereid is een deel van de informatie te delen…

 

….read more at DutchCowboys

lucas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *